Circle of PrayerKehä -lta HartaushetkiTravel with Moytura
Kehä -lta Hartaushetki on by kehotus jotta ihmiset aivan aikana maailma jotta asento syrjään lausutut sanat harva pöytäkirja aika jotta pyytää hartaasti keskenään. Maailma on kotona liata ja ainoa eksponentti -lta hartaushetki kanisteri seis jokin -lta kärsimys, heilahdus kuulla -lta ihmiset ja antaa heidät antaa anteeksi ja hankkia järjestys.
me osata että hartaushetki kanisteri ehdottaa rinne, aiheuttaa jokseenkin paraneminen ja heilahdus tavarat, antaa objektimuoto pyytää hartaasti aivan aikana maailma. Jahka ihmiset pyytää hartaasti keskenään ihmeellinen tavarat esiintyä.

Antaa objektimuoto kimmoisuus harvalukuinen eritä -lta meidän aika jotta jatkaa kädenlyönti ja kuulla aivan aikana maailma ja hiippakunta ihmeellinen tavarat että kanisteri esiintyä. Järjestys on mahdollinen jahka ankara kuulla -lta esimiehyys aari pehmittää ja jahka he kanisteri antaa anteeksi.

Nyt kuluva kudos on kotona englannin kieli ainoastaan me herättää ihmiset polveutua aivan aikana maailma. Haluta lennättää kotona sinun anomus jotta objektimuoto kotona englannin kieli. Antaa anteeksi minun epäkelpo kielioppi ainoastaan se on kanssa kallis jotta kääntää - sinun auttaa jotta heilahdus nyt kuluva hotellipoika olla erinomainen haluta. Kiittää te ja Jumala onnellistaa.

johtua model after kotona ja hiippakunta mikä se on aivan jokseenkin: mieluinen

ArgentinaBeliceBoliviabrasileiraChileColombiaCosta RicacubanoCzechRepublicDanskDeutschDominicanRepublicEcuadorElSalvadorEnglishespañolFinlandFrançaisGuatemala

HondurashrvatskiHungaryItalianoMexicoNederlandsNicaraguanorskPanamaPeruPhilippinesPolandportuguesePuertoRicoRomaniaSloveniaSwedenUruguayVenezuela


© 2002 Moytura Graphic Design