Circle of PrayerGå rundt av BønnTravel with Moytura

Det Gå rundt av Bønn er en innbydelsen å folk over det hele verden sette til side et par minuttene pr. dag å be sammen. Verden er hulter til bulter og bare makten av bønn kanne opphøre noen av det lider, endre det hjertet av folk og utleie seg tilgi og finner fred.

Vi vite det bønn kanne bevege fjell, forårsake gro sammen og endre saker, la oss alle be over det hele verden. Når folk be sammen praktfull saker finne sted.

Utleie oss gir en liten del av våre dag å delta hendene og hjertet over det hele verden og se det praktfull saker det kanne finne sted. Fred er mulig når det hard hjertet av ledere er bløtgjøringsmiddel og når de kanne tilgi.

Denne website er inne engelske bortsett fra vi up folk fra alle sider over verden. Behage sende inn din anmoder å oss inne engelske. Tilgi meg dårlig grammatikken bortsett fra det er en også dyr i anskaffelse oversette - din hjelpe å endre denne side ville være stor behage. Takk skal du ha og God velsigne.

komme opp på inne og se hva det er en alle om: velkommen

ArgentinaBeliceBoliviabrasileiraChileColombiaCosta RicacubanoCzechRepublicDanskDeutschDominicanRepublicEcuadorElSalvadorEnglishespañolFinlandFrançaisGuatemala

HondurashrvatskiHungaryItalianoMexicoNederlandsNicaraguanorskPanamaPeruPhilippinesPolandportuguesePuertoRicoRomaniaSloveniaSwedenUruguayVenezuela


© 2002 Moytura Graphic Design