Circle of PrayerCirkel van GebedTravel with Moytura
De Cirkel van Gebed is een uitnodiging aan mensen over de hele wereld om enkel een paar korte notulen terzijde te leggen een dag om zich samen bij in gebed aan te sluiten. De wereld is in dergelijke knoeit en in dit stadium slechts kan de macht van gebed enkele het lijden verminderen, de harten van mensen veranderen en hen laten vrede vergeven en vinden.

Wij weten dat het gebed bergen bewegen, het helen verwezenlijken, dingen kan veranderen dramatisch, ons laten het in actie wereldwijd en samenbrengen. Wanneer de mensen in gebed prachtige dingen samenkomen gebeur.

Wijd en bega een enkel uiterst klein deel van onze dag me ' bij handen en harten ' over de hele wereld aansluiten en de prachtige dingen zien die kunnen gebeuren.   De vrede is mogelijk wanneer de harde harten van leiders zacht zijn geworden en wanneer zij kunnen vergeven.

Deze website is in het Engels maar wij nodigen over de hele wereld mensen van uit.   Gelieve in uw verzoeken naar te verzenden ons in het Engels. Vergeef om het even welke slechte grammatica maar het zou te duur zijn te vertalen.   Dank u en de God zegent.

Kom binnen en zie wat het allen over is:  ONTHAAL

ArgentinaBeliceBoliviabrasileiraChileColombiaCosta RicacubanoCzechRepublicDanskDeutschDominicanRepublicEcuadorElSalvadorEnglishespañolFinlandFrançaisGuatemala

HondurashrvatskiHungaryItalianoMexicoNederlandsNicaraguanorskPanamaPeruPhilippinesPolandportuguesePuertoRicoRomaniaSloveniaSwedenUruguayVenezuela


© 2002 Moytura Graphic Design