Circle of Prayerkör -ból ImádságTravel with Moytura
A Kör -ból Imádság van egy meghívás -hoz emberek világszerte -hoz félretesz néhány jegyzokönyv egy mindennapi imádkozik együtt. A világ van -ban egy rendetlenség és egyetlen a ero -ból imádság tud megáll néhány szenvedés, cserél a szívek -ból emberek és enged oket megbocsát és talál béke.

tudjuk azt imádság tud mozog hegyek, hoz körülbelül gyógyító és cserél dolog, menjünk imádkozik teljesen vége a világ. Mikor emberek imádkozik együtt csodálatos dolog történik.

enged minket ad egy kicsi elválaszt -ból -unk mindennapi kezet fog és szívek világszerte és lát a csodálatos dolog amit tud történik. Béke van lehetséges mikor a kemény szívek -ból vezetok van megenyhülve és mikor ok tud megbocsát.

ez website van angolul de mi meghív emberek az egész világról. Legyen szíves küld -ban -a kereslet hozzánk angolul. Megbocsát az én -m rossz nyelvtan de ez túl drága -hoz lefordít - segítséged -hoz cserél ez oldal akar lenni nagy legyen szíves. Köszönöm és Isten áld.

jön -ra kint és bent lát mi ez mindenrol: szívesen lát.

ArgentinaBeliceBoliviabrasileiraChileColombiaCosta RicacubanoCzechRepublicDanskDeutschDominicanRepublicEcuadorElSalvadorEnglishespańolFinlandFrançaisGuatemala

HondurashrvatskiHungaryItalianoMexicoNederlandsNicaraguanorskPanamaPeruPhilippinesPolandportuguesePuertoRicoRomaniaSloveniaSwedenUruguayVenezuela


© 2002 Moytura Graphic Design