Circle of PrayerCirkel i BønTravel with Moytura
Den Cirkel i Bøn er en indbydelse hen til folk på alle leder og kanter den jord til at sætte til side nogle få minutter en dag hen til bed sammen. Den jord er hulter til bulter og bare den kraft i bøn kunne stop noget af den lidelse, lave om på den hjerte i folk og lade sig tilgive og hitte fred.

vi kende at bøn kunne skridt bjerg, afstedkomme læge og lave om på sager, lad os alle bede på alle leder og kanter den jord. Hvor folk bed sammen herlig sager ske.

lade os indrømme en ringe skille ad i vor dag hen til sammenlægge hænder og hjerte på alle leder og kanter den jord og se efter den herlig sager at kunne ske. Fred er eventuel hvor den skrap hjerte i anførere er afbøde og hvor de kunne tilgive.

indeværende website er i engelsk men vi opfordre til folk af på alle leder og kanter den jord. Behage indgive jeres anmoder hen til os i engelsk. Tilgive mig skadelig grammatik men den er ligeledes dyr i anskaffelse oversætte - jeres hjælp hen til lave om på indeværende side ville være stor behage. Tak for lån og God velsigne.

indfinde sig oven på i og se efter hvad den er al omkring: VELKOMMEN

ArgentinaBeliceBoliviabrasileiraChileColombiaCosta RicacubanoCzechRepublicDanskDeutschDominicanRepublicEcuadorElSalvadorEnglishespañolFinlandFrançaisGuatemala

HondurashrvatskiHungaryItalianoMexicoNederlandsNicaraguanorskPanamaPeruPhilippinesPolandportuguesePuertoRicoRomaniaSloveniaSwedenUruguayVenezuela


© 2002 Moytura Graphic Design